Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 

Rolluik eigenschappen

Een veilig gevoel
Met rolluiken van RolluikenOpMaat.NL kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden.

Onze rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Voor jaren plezier
Wilt u rolluiken die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen van onze rolluiken
zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Op de Somfy motoren krijgt u vijf jaar garantie. Op de handzender krijgt u twee jaar garantie.

In harmonie met uw huis
Wilt u uw rolluiken laten aansluiten bij de sfeer van uw huis? Met RolluikenOpMaat.NL maakt u een goede keuze. De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren. Alle worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw woning!


Hieronder de eigenschappen op een rij:

Geluidwerend

Geluidwerend
Onze rolluiken zijn geluidwerend, u kunt ongestoord slapen, zelfs als de buren een feestje hebben!

inbraakwerend

Inbraakwerend
Rolluiken dragen tevens bij aan de veiligheid van uw woning. Inbrekers hebben minder kans om binnen te komen. De luiken werken preventief gezien inbrekers vaak een huis uitkiezen waar zij "makkelijk" kunnen inbreken.

Kouwerend

Kouwerend
Deze eigenschap biedt 2 voordelen. Allereerst voelt uw huis/slaapkamer behagelijker. Daarnaast bespaart u op de energierekening!

Maatwerk

Maatwerk
Al onze rolluiken worden op maat geleverd en passen perfect in of op uw kozijn. Als extra service kunnen wij ook inmeten en afmonteren op locatie!

Warmtewerend

Warmtewerend
Warmte van buitenaf wordt optimaal tegengehouden door onze rolluiken waardoor uw kamer op wame zomerdagen heerlijk koel blijft.

afwasbaar

Afwasbaar
De rolluiken zijn makkelijk te onderhouden, schoonmaken is zo gebeurd!

Zonwerend

Zonwerend
Zonlicht komt niet meer binnen, uw kamer blijft behagelijk in de zomer en kleuren in uw huis/slaapkamer zullen niet verschieten!

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen