Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Entree maken met oude deuren

 

Je hebt vast wel eens van die oude, karakteristieke deuren gezien. Soms staan ze in oude gebouwen en soms vind je ze op een bijzondere plek bij iemand thuis. Wist je dat deze deuren niet alleen prachtig zijn, maar ook goed kunnen dienen als decoratie?

In deze blog bespreken we hoe je oude deuren op een creatieve manier kunt gebruiken. Lees verder voor inspiratie en tips.

Voordeur

Je kunt oude deuren gebruiken om een mooie entree te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een oude deur gebruiken als voordeur. Het geeft direct karakter aan je woning. Een voordeur van oud hout past goed bij een natuurlijke look, terwijl een geverfde deur juist meer past bij een moderne uitstraling. Klik hier voor oude deuren als inspiratie voor jouw voordeur.

Room divider

Een oude deur kun je ook prima gebruiken om een kamer op te splitsen. Zo creëer je bijvoorbeeld een werkruimte in een grote woonkamer. Je kunt de deur bevestigen aan het plafond met katrolletjes of als staande room divider. Oude deuren zijn er in verschillende soorten en maten, de keuze is aan jou.

Kapstok

Een oude deur kan ook dienen als prachtige kapstok. Verwijder simpelweg het interieur van de deur en bevestig er haken aan. Hierdoor heb je een mooie kapstok waar je ook nog eens jassen, mutsen en sjaals aan kunt ophangen. Kies je voor een laklaagje of laat je de deur lekker ruw?

Tafel

Ook een tafel kun je zelf maken van een oude deur. Bevestig bijvoorbeeld een stalen frame onder de deur en je hebt een prachtige tafel. Door de matte afwerking van de oude deur krijgt de tafel een stoere look. Vervolgens kun je de tafel nog afwerken met een transparante laklaag.

Woonaccessoire

Als laatste kun je ook een oude deur gebruiken als woonaccessoire. Bijvoorbeeld als achtergrond voor een kunstwerk of schilderij. Of versier de deur met verschillende fotolijstjes en creëer zo een uniek stuk voor aan de wand. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Samenvattend

Zo zie je maar, oude deuren zijn ontzettend veelzijdig en kunnen dienen als prachtige decoratie in je woning. Het mooie aan oude deuren is dat ze al een verhaal met zich meedragen. Door de deur te bewerken maak je dit verhaal nog unieker. Hopelijk heb je na het lezen van deze blog inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan met oude deuren. Klik hier voor oude deuren als inspiratie voor jouw volgende project.


Bron: https://www.destijdsch.nl/

Klantenservice
Impressie






Verzending

1 - 5 werkdagen