Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Leuke accenten voor een moderne huis. 5 Tips

 

Heb je een traditioneel huis maar houd je van modern? Da’s geen enkel probleem! Want er zijn tal van mogelijkheden om een moderne sfeer in en om een ouder huis te creëren. Maar ook als je al een modern huis hebt. Dan zijn er hier 5 doe-het-zelf manieren om je huis nog verder in deze 21e eeuw te brengen!

Verf de woning

 

Nieuwe verf aanbrengen is een instant facelift. Door vlekken, deuken en krassen in jouw muren te bedekken, zorg je ervoor dat jouw woning er fris uitziet en aanvoelt. Het stelt je ook in staat om donkere of verouderde kleuren met een licht, monochroom palet te bedekken. Om zo vlot een nieuw leven in je huis te blazen. Voor de ultieme moderne stijl combineer je al deze lichte, nauwelijks aanwezige kleuren met houten accenten.

Gebruik natuurlijke materialen

 

Organische materialen zoals hout, marmer, steen en textiel zijn immers een geweldige manier om met de moderne in- & outdoor lifestyle van je huis te combineren. Gebruik het bijvoorbeeld als een opvallende muur voor jouw terras. Of pas het als een prachtige moderne afwerking in jouw hele woning toe.

Plaats nieuwe deuren

 

Als je een echt moderne statement wilt maken, overweeg dan om alle traditionele paneeldeuren door strakke ontwerpen te vervangen. Of de verticale panelen erin door matglas te vervangen. En als je toch bezig bent, upgrade de scharnieren en handgrepen dan voor een maximale impact met moderne varianten.

 

Slimme sloten bieden jou daarnaast opties voor een sleutelloze toegang en bediening op afstand. Ook het plaatsen van een moderne deurluifel zal een perfecte aanvulling op je huis zijn. Deze deurluifel vergroot niet alleen de uitstraling en veiligheid van jouw woning, maar zorgt ook voor een extra bescherming tegen wind en regen.

Ga voor hightech elementen

 

Er zijn veel manieren om hightech elementen aan je huis toe te voegen. Zoals de integratie van beweging detecterende lampen, een video deurbel en ingebouwde USB laadstations. De meeste items kunnen simpel door de huiseigenaar zelf geïnstalleerd worden. Als jij bovendien wat geld via smart home gadgets wilt besparen, dan is het installeren van een slimme thermostaat één van de beste keuzes om mee te beginnen.

Zorg voor natuurlijk licht

 

Een modern interieurontwerp is bijna uitsluitend licht en luchtig. De traditioneel donkere interieurs en afgesloten kamers worden in een moderne woning nu luchtige ruimtes met grote ramen. Vooral het gebruik van natuurlijk licht is daarbij noodzakelijk.

 

Controleer daarvoor de oriëntatie van jouw huis. En zorg ervoor dat de belangrijkste woonruimtes op het noorden zijn gericht. Om zo de hoeveelheid zonlicht die jij erin ontvangt te maximaliseren. Plus als het op kunstlicht aankomt, kies dan voor naar beneden gerichte lampen. Of een accentverlichting die een eigentijdse uitstraling nastreeft.

 

Uiteindelijk komt het erop neer dat alles in jouw moderne huis een plaats en doel heeft. Voeg dus niet teveel elementen toe. Want bij een modern interieurontwerp draait alles om de ‘strakke’ look. Maak bovendien zoveel mogelijk van open ontwerpen gebruik. Dat zorgt voor een naadloze ervaring die aan dat luchtige moderne gevoel bijdraagt. Zo zul je meer tijd met elkaar doorbrengen, doordat jij in dezelfde ruimtes kookt, schoonmaakt, ontspant en je vermaakt. Kortom een aangenaam modern leven!

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen