Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Wat is de beste zonwering voor mijn woning?

 

Er zijn verschillende manieren om de zon uit je woning te weren, welke manier voor jou het beste is hangt af van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Shutters voor een schuifpui zijn een zeer goede en efficiënte manier om de zon te weren uit je woning.

Rolgordijnen

Een andere goede manier om zon en hitte te weren uit je woning is door middel van rolgordijnen. Je kunt roldergijnen in een kleur kopen die goed bij je interieur past, zo voeg je ook nog sfeer toe aan je woning. Als je rolgordijnen plaatst aan de zonkant van je woning is  het verstandig om rolgordijnen met een warmtewerende functie te kopen. Met name als je last hebt van een warme woning in de zomer is dit een goede investering. Verder is het verstandig om naast gordijnen of shutters ook horren op maat aan te schaffen. Zo voorkom je dat je de hele zomer last hebt van muggen en andere vervelende insecten in huis.

Jaloezieen

Een andere manier om zon te weren uit je woning is door middel van jaloezieën. Al jarenlang worden jaloezieen gebruikt en nog altijd zijn we er niet op uitgekeken. Jaloezieen geven je woning een mooie en verzorgde uitstraling en uiteraard zijn ze ook erg functioneel om je woning te beschermen tegen zonlicht. Als je voor jaloezieen kiest is het wel belangrijk om te kiezen voor lichten jaloezieen als je je woning koel wil houden tijdens de zomer. Donkere jaloezieën warmen namelijk snel op omdat ze hitte aantrekken, deze hitte trekt dan vervolgens ook je kamer binnen, en dit is natuurlijk precies wat je niet wil hebben. Daarom is het sterk aan te raden om te kiezen voor witte, of een andere lichte kleur, jaloezieen. Als je kiest voor jaloezieen met kantelbare lamellen kun je zelf eenvoudig bepalen in welke hoeveelheid je zonlicht toe wil laten in je kamer. Het is dan niet noodzakelijk om je kamer volledig te verduisteren, maar je kan precies genieten van de hoeveelheid zonlicht waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Plissegordijnen

Tot slot kun je ook nog kiezen voor gemetalliseerde plissegordijnen om de zon te weren uit je woning. Het voordeel van plissegordijnen is dat ze bijzonder goed zijn in het weerkaatsen van uv straling. Bovendien kun je kiezen hoe transparant je wil dat de gordijnen zijn, voor een goede zonwering is het uiteraard wel belangrijk dat je kiest voor gordijnen die niet al te transparant zijn.


Klantenservice
Impressie






Verzending

1 - 5 werkdagen