Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Raamdecoratie trends voor anno 2018

Raamdecoratie doet heel veel met het aanzicht van uw woning. Het is dus heel belangrijk om raamdecoratie te kiezen die volledig aan uw wensen voldoet. Het nieuwe jaar is weer in aantocht en die zorgt voor nieuwe trends. Zo ontstaan er ook weer nieuwe trends op het gebied van raamdecoratie. In het komende jaar staat de elektrische raambekleding volledig in de schijnwerpers. Om u iets meer te vertellen over deze trend van 2018 schreven wij dit artikel.

Elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is steeds populairder aan het worden. Bijna alle soorten raamdecoratie kunnen geautomatiseerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw bestaande raambekleding door middel van een aantal kleine aanpassingen elektrisch te maken. Omdat er steeds meer mogelijkheden zijn zal de elektrische raamdecoratie een grote trend zijn voor het komende jaar. We willen u iets meer vertellen over elektrische rolgordijnen van Somfy en de mogelijkheden met een Somfy gordijnrails.  

Somfy rolgordijnen

Rolgordijnen worden in de afgelopen jaren steeds meer gebruikt omdat ze weinig ruimte van de woning in beslag nemen. Voor het ultieme gemak kunt u zelfs kiezen voor elektrische rolgordijnen van Somfy. Met een Somfy rolgordijn heeft u geen last meer van de vervelende touwtjes die gebruikt worden bij een handbediend rolgordijn. Het rolgordijn wordt bediend door middel van een motor die zorgvuldig weggewerkt wordt in de buis van het rolgordijn. Als het gaat om de bediening van deze rolgordijnen zijn er verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor een schakelaar die op de muur bevestigd word. Op deze manier kunt u het zoekraken van een afstandsbediening voorkomen. Deze schakelaar beschikt over een knop die direct u favoriete hoogte instelt. De Somfy rolgordijnen kunnen ook bestuurd worden doormiddel van een afstandsbediening. Met een afstandsbediening kan u vanaf de bank meerdere rolgordijnen besturen en instellen op de gewenste hoogte. Voor het ultieme gemak kan het rolgordijn bestuurd worden doormiddel van sensoren. Zodra de sensoren in het zonlicht komen zal het Somfy rolgordijn naar beneden gaan. Het is ook mogelijk om voor het openen of sluiten van het rolgordijn een vaste tijd in te stellen. U kan bijvoorbeeld instellen dat het gordijn elke ochtend op een vaste tijd opengaat en elke avond weer dicht gaat.

Elektrische gordijnen

Gordijnen blijven altijd populair. De trend worden vaak afgewisseld door verschillen in materiaalkeuze maar het idee blijft hetzelfde. Het materiaal die u in 2018 veel tegen gaat komen is fluweel. De fluwelen gordijnen zijn heel veel kleuren beschikbaar en geven een warme sfeer aan uw woning. De trend is het komende jaar wel verandert, het is namelijk mogelijk om elektrische gordijnen op te hangen. De gordijnen worden gemonteerd aan een Somfy gordijnrails. Doormiddel van een Somfy gordijnrails kunnen de gordijnen met een druk op de knop open en dicht gaan. De gordijnen kunnen tevens ook met een afstandsbediening bestuurd worden. Heeft u meerdere ramen aangekleed met elektrische raamdecoratie? Koppel het Rolgordijn aan het internet dan zijn ze te besturen met uw smartphone.

Kies voor de juiste raamdecoratie

Bent u in het komende jaar toe aan nieuwe raamdecoratie? Elektrische raamdecoratie biedt u verschillende mogelijkheden. Daarom is het noodzakelijk om van tevoren te bepalen waar de raamdecoratie aan moet voldoen. Om de juiste raamdecoratie te kunnen kiezen geven we u een aantal tips:

·       Bepaal welke sfeer u wilt creëren met de gordijnen. Wordt u blij van een stoere look of valt een romantische sfeer beter in de smaak?

·       In een kleine ruimte zorgen lange gordijnen ervoor dat de ruimte nog kleiner lijkt. Daarom is het slim om in een kleine ruimte rolgordijnen op te hangen.

·       Door horizontale strepen wordt de lengte van uw kamer benadrukt. Met verticale strepen lijkt je woonkamer juist hoger

·       Heeft u vaak kaarsjes aan staan in de vensterbank? Om brand in uw woning te voorkomen is het slim om raamdecoratie te kiezen die gemaakt is van brandwerend materiaal.

·       Bepaal de functie die de raambekleding moet hebben. Voor een slaapkamer is het bijvoorbeeld verstandig om een verduisterd gordijn aan te schaffen.

·       Bent u zelf niet handig genoeg om de raamdecoratie te bevestigen? Bij elektrische raambekleding is een goede bevestiging noodzakelijk. Het is dus verstandig om een leverancier te zoeken die u hierbij wil helpen.

Nieuwe raamdecoratie in 2018?

Zoals u heeft kunnen lezen is elektrische raambekleding een grote trend voor 2018. Naast elektrische gordijnen en rolgordijnen kan u ook kiezen uit jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Alle soorten raambekleding zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en beschikken over verschillende soorten bediening. Door al deze beschikbare mogelijkheden kan u raamdecoratie samenstellen die volledig aansluiten op uw wensen. Hier vind je diverse websites voor handige wonen-interieur-tips.

 

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen