Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Mooi en veilig wonen

Design en veiligheid is niet een combinatie van woorden die je vaak in dezelfde zin hoort. Meestal wordt er namelijk een keuze gemaakt voor het één of het ander. Wanneer de veiligheid van een voorwerp voorop moet staan dan wordt hierbij in de meeste gevallen geen rekening meer gehouden of iets er ook mooi uitziet. Het design van een brandkluis bijvoorbeeld is er puur op gericht om zoveel mogelijk veiligheid te bieden. Dit maakt ook niet veel uit want een brandkluis wordt meestal toch buiten het zicht gehouden. Dat is echter niet het geval bij rolluiken en bijvoorbeeld de sloten die de voordeur beveiligen. Hierbij is de veiligheid nog altijd zeer belangrijk, maar omdat deze dingen zich ook in het zicht bevinden is design ook belangrijk. Het is gelukkig wel mogelijk om mooi en veilig te wonen wanneer er gebruik gemaakt wordt van design sloten.


Mooie sloten op de deuren

Met sloten op de deuren wordt in de eerste plaats je huis beveiligd. Sloten bepalen echter ook voor een groot deel het uiterlijk van de voordeur. Omdat we allemaal graag willen dat ons huis er zowel van binnen als buiten mooi uitziet willen we ook graag aandacht besteden aan het uiterlijk van de deuren. Deze worden bijvoorbeeld al vaak in een kleur geschilderd die past bij de rest van het interieur en exterieur van de woning. De finishing touch hierbij is om gebruik te maken van design sloten waarmee de deuren van de woning een mooier uiterlijk krijgen. Zelfs de standaard sloten zijn in de meeste gevallen in verschillende kleuren te krijgen waarmee al een groot verschil gemaakt kan worden. Er zijn echter ook sloten waarbij het gehele design uniek is en waardoor de deur een geheel eigen karakter krijgt. Hierdoor past het mooi bij elke woninginrichting.

Advies van de slotenmaker

Een slotenmaker kan je precies vertellen wat allemaal de mogelijkheden zijn op het gebied van design sloten. Je kunt bijvoorbeeld een standaard slot kopen in een specifieke kleur, een design slot die ook qua vorm past bij het uiterlijk van de deur of als je van een moderne look houdt dan zijn er ook mogelijkheden om sloten met een cijfercode of zelfs een vingerscan te laten plaatsen. De slotenmaker kan je niet alleen van advies voorzien en vertellen over de mogelijkheden met design sloten, maar kan de sloten ook op een professionele manier bij je komen plaatsen. De veiligheid van de woning blijft natuurlijk het allerbelangrijkste punt bij het aanschaffen van nieuwe sloten. Het is daarom belangrijk dat de sloten getest zijn en goed bevonden. Wanneer design sloten een SKG keurmerk hebben dan weet je zeker dat deze je woning gedegen kunnen beveiligen.

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen