Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Tip: houten lamellen

Je bent op zoek naar prachtige houten lamellen en je zit lang te zoeken. Op de website HXB.nl zie je veel verschillende houten lamellen. Perfect denk je dus. Je kijkt een beetje rond en je ziet dat je veel keuze hebt. Je begint met het bij elkaar opstellen van jouw potentiële houten lamellen. Wanneer je jouw opties allemaal hebt ingevoerd kun je ze bestellen. Als ze eindelijk aankomen mag je ze ook nog op zijn plaats zetten. Je kan dit natuurlijk zelf doen, maar je kunt ook iemand inhuren hiervoor die hier ervaring mee heeft. Wanneer ze er eindelijk instaan zien ze er prachtig uit.

Hou houd je houten lamellen schoon?

Na een paar weken heb je door dat er toch redelijk veel stof op de lamellen valt. Je kan het wel een voor een eraf halen maar dat gaat heel lang duren en daar heb je de tijd niet voor. Je kan hiervoor speciale stoffen doeken kopen. Deze doeken hebben zo een vorm dat je meerdere lagen tegelijkertijd schoon kunt stoffen. Zo heb jij minder last van stof en zien ze er beter uit. Ook is het belangrijk om jouw houten lamellen goed schoon te maken en ze goed bij te houden. Zo voorkom je de risico dat ze snel kapot gaan. Wanneer je ze goed schoonhoud blijven ze een stuk langer mooi! Als je houten lamellen hebt genomen met een meer donkere kleur kan je sneller al het stof zien liggen. Wanneer je lamellen hebt genomen met een lichtere kleur zie je het stof minder snel en hoef je langer niet schoon te maken. Super handig eigenlijk!

Wanneer je houten lamellen neemt moet je opletten met wat je wilt. Wanneer je lamellen neemt die lichter zijn in kleur zie je dat de kamer waar ze staan er veel groter en ruimer uit ziet. Dit is dus perfect als je daarvoor wilt gaan. Wil je meer contrast zien in je kamer en dat het er wat donkerder uitziet, dan kan je gaan voor lamellen die wat donkerder zijn. Ook zorgen donkere lamellen voor meer aandacht. Wanneer je witte meubels hebt en donkere lamellen kijken mensen er sneller naar op. Het is een groot kleur verschil en dat trekt natuurlijk de aandacht. Door deze aandacht krijg je veel complimenten wat altijd fijn is om te horen! Zoek je raamdecoratie dat ervoor zorgt dat je mooi licht naar binnen krijgt dan zijn houten lamellen perfect. Door de houten lamellen komt er gefilterd licht naar binnen wat er prachtig uitziet. Je kan het hoeveelheid licht aanpassen door de lamellen meer open of meer dicht te doen. Ook houden ze veel tocht tegen waardoor het lang warm blijft in huis. Houten lamellen zijn dus perfect voor in de woonkamer.

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen