Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Rolluiken online vergelijken voor de beste prijs kwaliteitsverhouding

Wanneer u uw woning of ander gebouw van rolluiken wilt voorzien, dan begint dit bij het bepalen van welk product het beste bij uw budget en de wensen aansluit. Zo dient u als eerst te bepalen waarom u rolluiken wilt plaatsen. Zo kunnen rolluiken onder andere de volgende eigenschappen bezitten:

·         Geluidsisolatie

·         Verduisteren

·         Warmte-isolatie

·         Privacy

·         Inbraakpreventie

·         Zonwering

Bij het kopen van rolluiken is het van belang om goed te weten welke eigenschappen u graag terug wilt zien. Voor een goede warmte- en geluidsisolatie en inbraakpreventie is het verstandig om sterke aluminium rolluiken te kopen in plaats van kunststof rolluiken. Wist u dat sommige gordijnen-op-maat ook isolerende functie hebben?

Rolluiken vergelijken

Wanneer bepaald is waarvoor u rolluiken wilt hebben, is de volgende stap om de verschillende opties te vergelijken voor rolluiken. Zo zijn mogelijke afwegingen die gemaakt moeten worden:

·         Welk materiaal (kunststof of aluminium)

·         Handmatige of elektrische bediening

·         Groot of klein formaat

·         Een inbouw-, opbouw-, of voorzetrolluik

Dit zijn zomaar een aantal vragen die u uzelf moet afvragen. Hecht u veel waarde aan luxe en gebruiksgemak, dan is een elektrische bediening een goede keuze. Elektrische rolluiken zijn echter geen goedkope rolluiken, aangezien de prijs hiervoor een stuk hoger ligt dan voor een handmatige bediening. Daarnaast dient u ook een keuze te maken binnen de vele merken die er zijn. Rolluiken hebben over het algemeen een lange levensduur van ongeveer 15 jaar. Kies altijd voor een betrouwbaar rolluiken merk. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, garantie en service. Bekende en betrouwbare rolluiken merken zijn:

·         Heroal

·         Creon

·         Verano

·         Smits

·         Roma

Verschillende rolluikspecialisten

Misschien wel de belangrijkste stap in het aankoopproces is de keuze voor een rolluik specialist. Er zit namelijk best een behoorlijk prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Dit verschil kan soms wel oplopen tot 40%. Er zijn namelijk veel aanbieders en ook bij u in de buurt. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om rolluiken te vergelijken. U vraagt dan simpelweg verschillende offertes aan bij meerdere aanbieders. Zo ziet u direct hoeveel u kunt besparen om voor een specifieke aanbieder te kiezen, maar ook krijgt u inzicht in de garantie. Het is tijdrovend om bij elke leverancier zelf een aparte offerte aan te vragen, u kunt er ook voor kiezen om bij een offertevergelijker uw rolluiken te vergelijken. U ziet dan binnen afzienbare tijd hoeveel het gaat kosten en bovendien hoeveel u kunt besparen en dit slechts binnen enkele minuten. Goedkope rolluiken kopen was nog nooit makkelijker geweest. Hier vindt u gordijnen-raam aanbieders waar u verschillende merken kunt vergelijken.

 

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen