Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Energie besparen hoeft niet altijd drastisch te zijn

Energie besparen is een hot topic. Je bespaart er niet alleen kosten mee, maar je helpt ook het verbruik van energie te verminderen. Dit leidt ertoe dat energiebronnen niet onnodig worden uitgeput. Bovendien komen er zo ook minder warmte en afvalstoffen in het milieu terecht. En dat laatste komt ons allemaal ten goede!

Energie besparen via de ramen
Sommige mensen verkiezen grote, open ruimten in hun huis zonder al te veel decoratie en dergelijke. Toch is het raadzaam je huis een beetje in te kleden. Zo is het plaatsen van rolluiken geen overbodige luxe. Deze aankleding zorgt niet alleen voor sfeer binnen de kamer, maar biedt ook privacy en een zekere geborgenheid. Bijkomend voordeel is dat dit tevens energie bespaart. De warmte in jouw woning gaat nu niet langer weg langs de muren en ramen, maar wordt opgevangen door deze rolluiken en/of gordijnen.

In het geval van een warme periode buiten kunnen rolluiken en gordijnen ook verkoeling bieden binnenshuis. De warmte zal jouw huis zo veel minder makkelijk doordringen. Zo blijft het binnen lekker koel en heb je geen airco nodig!

Zuinig met energie dankzij een HR cv-ketel
Energie besparen kan ook met een energiezuinige HR cv-ketel. Een cv-ketel kopen is één ding, het onderhoud van deze ketel is minstens even belangrijk. Zo bespaar je energie en dat is dan weer goed voor je portemonnee en het milieu!

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen