Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Help! CV ketel doet het niet meer, wat nu?

Een CV ketel die het niet meer doet, kan voor veel overlast en hinder zorgen. Men heeft (onder andere) geen verwarming meer in huis, iets wat voornamelijk in de winter erg vervelend is. Beschikt uw woning of bedrijfspand over een combiketel, dan is een defecte CV ketel extra vervelend. Dan heeft u namelijk ook geen warm water meer uit de kraan en is een warme douche helaas ook uitgesloten. Een ander zeer onprettig gevolg, wat zich vrijwel alleen in de winter voor zou kunnen doen in verband met vorst, is een bevroren waterleiding die door een defecte CV ketel ontstaan is. Wanneer de CV ketel niet meer werkt en het vriest, is het water in de waterleiding vanzelfsprekend niet warm meer, waardoor het zou kunnen bevriezen. Een waterleiding die bevriest kan scheuren of breken en kapot gaan. Mocht het noodlot u treffen en doet uw CV ketel het niet meer, dan is het prettig als er snel een professionele loodgieter ter plaatse is die u kan helpen en van dienst kan zijn door het probleem zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Wanneer u op zoek bent naar Ossloodgieter.nl, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele loodgieters beschikken over voldoende ervaring, kennis en vaardigheden om ook uw CV ketel weer aan de praat te krijgen en het probleem voor u te verhelpen. Mocht vervanging van de CV ketel noodzakelijk zijn, dan kunnen zij u uiteraard ook van dienst zijn en een nieuwe CV ketel voor u installeren.


Oorzaken van een CV ketel die het niet meer doet

Dat uw CV ketel het niet meer doet, kan verschillende oorzaken hebben. CV ketels gaan gemiddeld zo’n 15 jaar mee. Het kan zijn dat de CV ketel in uw woning of bedrijfspand verouderd is en dat deze daardoor niet (goed) meer werkt. Het kan ook zijn dat er een onderdeel in de CV ketel defect is of niet juist gemonteerd zit. Daarnaast is het mogelijk dat de CV ketel last heeft van een tijdelijke storing. Vaak wordt een tijdelijke storing (op de nieuwere CV ketels) aangegeven met een code op een display. Zo’n code is specifiek voor een bepaalde storing. Het probleem is dan meestal nog vrij eenvoudig te verhelpen door een loodgieter, omdat deze gericht op zoek kan gaan naar het probleem. Ook het vervangen van een onderdeel is iets wat een loodgieter vaak snel geregeld heeft.
Het probleem snel voor u opgelost
Het is prettig wanneer uw CV ketel snel weer gerepareerd is. Zoals gezegd is het oplossen van een storing vaak vrij eenvoudig, doordat er gericht op zoek kan worden gegaan naar de oorzaak van de storing en het probleem. Een onderdeel vervangen in de CV ketel is ook iets wat vaak snel gebeurd is. Meestal zit men dan ook niet lang zonder centrale verwarming en warm water. Ook de kans op een eventuele bevroren waterleiding (in de winter) wordt hierdoor sterk verkleind.

 

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen