Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Houd inbrekers buiten de deur

Met een veilig gevoel kunnen wonen is zeer belangrijk. Zonder gevoel van veiligheid in de woning is het onmogelijk om jezelf gelukkig en ontspannen te voelen. Dit wordt nog eens extra bevestigd door de nieuwsberichten van de afgelopen maanden. Hierin zien we namelijk vluchtelingen uit oorlogsgebieden als Syrië die alles achterlaten en grote risico’s nemen om een gevoel van veiligheid weer terug te vinden. Nu hoeven wij hier in Nederland niet bang te zijn dat er bommen op ons huis komen vallen, maar toch is de beveiliging van de woning ook hier belangrijk om een gevoel van veiligheid te krijgen. Hier moeten we ons namelijk wel beschermen tegen inbraken en overvallen. Inbrekers buiten de deur houden gebeurt onder andere door het plaatsen van veilige sloten, maar ook rolluiken dragen bij aan een hogere mate van veiligheid.


Veilige sloten

De belangrijkste veiligheidsmaatregel om inbrekers buiten de deur te houden is de woning voorzien van goede en veilige sloten. De deuren die normaal gesproken als de in- en uitgangen van een huis dienen moeten goed afgesloten kunnen worden. Als deze namelijk niet van goede sloten zijn voorzien dan is het voor inbrekers niet moeilijk om de woning binnen te komen. Om te weten of sloten ook echt veilig zijn kan je als consument het beste kijken of een slot van een keurmerk is voorzien. De meest betrouwbare indicatie is een SKG keurmerk dat de mate van inbraakveiligheid van een slot aantoont. SKG sloten wordt een sternotering gegeven waaruit de mate van inbraakveiligheid valt af te lezen. Een notering met drie sterren is de hoogste mate van veiligheid die je kan krijgen voor een SKG slot.
Naast de deuren moeten natuurlijk ook de ramen van een woning goed worden beveiligd. Dit kan door middel van raamsloten, maar ook rolluiken kunnen een rol spelen in de beveiliging van ramen. Ook kun je als je niet thuis bent, jouw gordijnen nét een klein beetje openhouden, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.


Beveiligen met rolluiken

Een woning waarvan de ramen voorzien zijn van rolluiken zijn beter beschermd tegen breken. De ramen van een woning blijven altijd een zwak punt wat betreft de beveiliging van de woning en het buiten de deur houden van inbrekers. Ramen kunnen namelijk makkelijk gebroken worden waarna men zich toegang tot het huis kan verschaffen. Wanneer de ramen voorzien zijn van een rolluik dan kunnen deze niet meer gebroken worden en is het voor inbrekers een stuk moeilijker om een huis binnen te komen. Een extra voordeel is dat het door de rolluiken ook onmogelijk wordt om bij het huis naar binnen te kijken. Zo kan er niet gezien worden of er op dat moment iemand thuis is in de woning. Hierdoor zullen inbrekers niet zomaar proberen de woning binnen te komen.

 

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen