Waarom RolluikenOpMaat.NL?

 GRATIS thuisbezorgd
 
 Inmeten & Monteren
 
 
Voordelig
Al vanaf € 119,99

Garantie 
5 jaar garantie

Snel in huis
 Binnen 10 werkdagen*
 
Voorraad 
Alle artikelen ruim voorradig

 Achteraf betalen

 

Vertrouwd winkelen

Acceptance Mark
 
 
Een rolluik is een van de middelen om uw huis beter te beveiligen (sloten)

Als je nog na zit te denken over hoe je de beveiliging van je woning nog verder op kunt krikken; overweeg dan eens om rolluiken te laten bevestigen. Naast goede sloten kan ook een rolluik voor een sterke vergroting van de veiligheid zorgen.

De voordelen van rolluiken

Het grootste voordeel van rolluiken is dat ze extreem goed werken om inbrekers te weren. Ze zijn nagenoeg onmogelijk te forceren omdat je simpelweg alle deuren en ramen af kunt sluiten. Bovendien maakt het openen van een rolluik ook nog eens relatief veel lawaai waardoor een inbreker veel liever zijn heil elders beproeft en jullie met rust zal laten.
Daarbij zijn rolluiken eenvoudig zelf te installeren als je wat handig bent. Ze komen vaak met goede gebruiksaanwijzingen en handleidingen, waardoor de handige doe-het-zelver er vaak wel zelf uit komt. Mocht dat onverhoopts toch niet lukken, dan kan een slotenspecialist je er altijd nog mee helpen. De kosten voor het installeren van rolluiken zijn ook niet bijzonder hoog.

De nadelen van rolluiken

Let echter ook zeker op de nadelen van rolluiken. Het is belangrijk om te zorgen dat je altijd voldoende nooduitgangen in de woning hebt. Een woning die een waar fort is geworden zal weliswaar voor inbrekers onmogelijk te forceren zijn waardoor je zeker voor inbrekers veilig bent, maar als er brand uitbreekt zit je zelf als een rat in de val. Om dat te voorkomen zul je ervoor moeten zorgen dat de rolluiken altijd op een eenvoudige wijze van binnenuit kunnen worden geopend. Zorg dus dat een eventuele elektrische installatie omzeild kan worden en dat je handmatig de rolluiken kunt openen in geval van nood. Probeer dit ook regelmatig om te zorgen dat je bekend bent met de handelingen die je moet verrichten als de nood aan de man is. Ook zijn rolluiken niet de meest sfeervolle raamdecoratie. Dit los je gemakkelijk op door aan de binnenkant van het raam mooie gordijnen op te hangen.

 

Klantenservice
Impressie


Verzending

1 - 5 werkdagen